Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Објавувањето на резултатите од Конкурс за поврат на средства за купен музички инструмент за учебната/академската 2022/2023 година

Објавувањето на резултатите од Конкурс за поврат на средства за купен музички инструмент за учебната/академската 2022/2023 година

 

 

 

Табела за ученици

ИД

Име на апликант

Презиме на апликант

Општина

Училиште

 

Забелешка

19-15051/1 од 14.12.2022

Антонио

Коцев

Штип

Државен музички училишен центар Сергеј Михајлов ц.о.

 

исполнува

19-14471/1 од 29.11.2022

Грациела

Трајковска

Скопје

ДМБУЦ Илија Николовски-Лиј

 

исполнува

19-13937/1 од 17.11.2022

Никола

Данилов

Штип

Државен музички училишен центар Сергеј Михајлов ц.о.

 

исполнува

19-166/1 од 05.01.2023

Огнен

Златанов

Скопје

ДМБУЦ Илија Николовски-Лиј

 

исполнува

19-162/1 од 05.01.2023

Јован

Терзиев

Струмица

Државен музички училишен центар Сергеј Михајлов ц.о.

 

исполнува

19-110/1 од 04.01.2023

Јана

Бужаровска

Скопје

ДМБУЦ Илија Николовски-Лиј

 

исполнува

19-15493/1 од 22.12.2022

Сања

Миленковиќ

Скопје

ДМБУЦ Илија Николовски-Лиј

Не исполнува, купен музички инструмент пред објавување на конкурс

 

Табела за студенти

ИД

Име на апликант

Презиме на апликант

Општина

Факултет

 

Забелешка

19-15124/1 од 15.12.2022

Теодор

Јаневски

Тетово

УГД  Музичка академија- Џез

исполнува

19-14120/1 од 22.11.2022

Ердал

Ајдароски

Долнени

Факултет за музичка уметност

Не исполнува, нема оценка 10 по наставниот предмет по инструментот за кој конкурира

 

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar