Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Известување до основните и средните училишта во РСМ

Известување до основните и средните училишта во РСМ

 

Министерство за образование и наука - Педагошка служба ги информира сите основни и средни училишта  дека е неопходно новата е-маил адреса на училиштето, во рок од 5 дена, да ја ажурираат и во  https://ucebnici.mon.gov.mk

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar