Министерство за образование и наука

  / Конкурси / Конкурс за учество во ФУЛБРАЈТ Студентска програма за академската 2024/2025 година

Конкурс за учество во ФУЛБРАЈТ Студентска програма за академската 2024/2025 година

 

Министерството за образование и наука информира дека во тек е конкурс за учество во Фулбрајт студентската програма,за академската 2024/2025 година

Сите подетални информации во врска со процесот на пријавување и фазите на селекција во оваа заедничка студентска програма на Владите на САД и Република Северна Македонија, се достапни на следните линкови:

https://mk.usembassy.gov/the-fulbright-scholar-competition-for-the-2024-2025-academic-year-is-now-open/

https://mk.usembassy.gov/the-fulbright-student-competition-for-the-2024-2025-academic-year-is-now-open/

[ четврток, 26 јануари 2023 ] [ 0 ]

 

Конкурси

Back to top
Close Offcanvas Sidebar