Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Резултати од Конкурс за доделување стипендии на редовни студенти Роми запишани на студии од прв циклус на јавните и приватните високообразовни установи во Република Северна Македонија за студиската 2022/2023 година

Резултати од Конкурс за доделување стипендии на редовни студенти Роми запишани на студии од прв циклус на јавните и приватните високообразовни установи во Република Северна Македонија за студиската 2022/2023 година

 

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar