Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Конкурс за изменување и дополнување на Конкурсот за запишување ученици во јавните средни училишта во учебната 2022/2023 година во Република Северна Македонија

Конкурс за изменување и дополнување на Конкурсот за запишување ученици во јавните средни училишта во учебната 2022/2023 година во Република Северна Македонија

 

Конкурс за изменување и дополнување на Конкурсот за запишување ученици во јавните средни училишта во учебната 2022/2023 година во Република Северна Македонија

 

[ понеделник, 18 април 2022 ] [ 0 ]

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar