Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Конкурс за запишување ученици во јавните средни училишта за учебната 2022/2023 година во Република Северна Македонија

Конкурс за запишување ученици во јавните средни училишта за учебната 2022/2023 година во Република Северна Македонија

 

Конкурс за запишување ученици во јавните средни училишта за учебната 2022/2023 година во Република Северна Македонија

 

Конкурс за запишување ученици во јавните средни училишта за учебната 2022/2023 година во Република Северна Македонија

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar