Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Стипендии за магистерски и докторски студии во Грузија

Стипендии за магистерски и докторски студии во Грузија

 

Амбасадата на Грузија со седиште во Софија известува за можноста за доделување стипендии за магистерски и докторски студии на Kutaisi International University (KIU) во Грузија.

Студиските програми се на англиски јазик и се од областа на финансии, менаџмент, компјутерски науки, математика, економија и физика.

Повеќе информации во врска со универзитетот, студиите и можностите за стипендирање може да се најдат на веб-страницата: www.kiu.edu.ge

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar