Министерство за образование и наука

  / Конкурси / Стипендии за додипломски и постдипломски студии во Република Грција

Стипендии за додипломски и постдипломски студии во Република Грција

 

 

Европската организација за јавно право со седиште во Атина известува за можноста за доделување на 20 целосни и 20 парцијални стипендии за додипломски и последипломски студии на Школата/Универзитетот за европско право и управување при Европската организација за јавно право, за академската 2022/2023 година.

Повеќе информации во врска со универзитетот и студиите може да се најдат на веб-страницата: www.elgs.eu.

 

Конкурси

Back to top
Close Offcanvas Sidebar