Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Покана за работилница за градење капацитети за истражувачи и бизнис сектор во областа на биоекономијата (Хоризонт 2020 проект)

Покана за работилница за градење капацитети за истражувачи и бизнис сектор во областа на биоекономијата (Хоризонт 2020 проект)

 

Покана за работилница за градење капацитети за истражувачи и бизнис сектор, во рамки на Хоризонт 2020 проектBE-Rural , 25-27 0ктомври 2021година ЛИНК

 

Работилницата претставува  добра можност за помладите истражувачи да се запознаат со можностите за странски (европски) проекти во областа БИОЕКОНОМИЈА, но и пошироко .

 

Сите заинтересирани учесници може да се регистрираат на дадениот линк и за тоа да ја информираат  Емилија Михајлоска од SDEWES (emilija.mihajloska@sdewes.org)

 

 

 

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar