Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Добитници на стипендија „БОРИС ТРАЈКОВСКИ” за студии од втор циклус академски студии за извршната МБА Програма на Универзитетот Јорк за академската 2021/2022 година

Добитници на стипендија „БОРИС ТРАЈКОВСКИ” за студии од втор циклус академски студии за извршната МБА Програма на Универзитетот Јорк за академската 2021/2022 година

 

1.   Аница Димовска

2.   Ања Марија Макеска

3.   Ветон Ќоку

4.   Владо Цекиќ

5.   Гоце Цветковски

6.   Даниела Анѓелиќ

7.   Дарко Столески

8.   Дејан Тодоровиќ

9.   Дијана Османовиќ

10. Елена Косевска

11. Елена Стефанова

12. Елена Шутова

13. Ивона Димеска

14. Јованка Стојанова

15. Кристина Поцкова

16. Љупка Новеска

17. Марко Јовановски

18. Мартин Матески

19. Никола Николовски

20. Сашка Бојчева Ѓорѓиевска

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar