Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Резултати од конкурс за доделување на стипендии за ученици од ДСУ „Спортска академија“ за учебната 2021-2022

Резултати од конкурс за доделување на стипендии за ученици од ДСУ „Спортска академија“ за учебната 2021-2022

 

Листа со ученици чии апликации се прифатени 

Листа со ученици чии апликации не се прифатени

Договор за стипендија

Учениците чии апликации се прифатени, потребно е договорот за стипендија да го испечатат во три примероци и пополнет да го достават до Министерството за образование и наука најдоцна до 20.10.2021 година. 

 

 

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar