Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Зимска школа за културно-историски студии 2022 во Австрија

Зимска школа за културно-историски студии 2022 во Австрија

 

Амбасадата на Република Австрија во Скопје известува за можноста за учество на Зимската школа за културно-историски студии 2022 (“Winter School for Cultural Historical Studies 2022”) на Високата Летна Школа на Универзитетот во Виена (Sommerhochschule der Universitat Wien)..

Подетални информации можат да се најдат на веб страницата:

http//shs.univie.ac.at/winter-school

Прилог: формулар за пријавување и повеќе информации во врска со школата.

 

 

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar