Министерство за образование и наука

  / Конкурси / (Ажурирани листи) Резултати од конкурс за сместување во студентски домови за студенти од втора и повисоки години на студии

(Ажурирани листи) Резултати од конкурс за сместување во студентски домови за студенти од втора и повисоки години на студии

 

(Ажурирани листи) Резултати од конкурс за сместување во студентски домови за студенти од втора и повисоки години на студии

 

Приговори по однос на резултатите се доставуваат преку архивата на Министерството за образование и наука („ул. Св. Кирил и Методиј“ бр. 54, Скопје), заклучно со 10 септември 2021 година.

 

ДСД „Гоце Делчев“ - Скопје

 

Студенти примени во ДСД „Гоце Делчев“ - Скопје кои по алтернатива (слободни места) се сместуваат во Пелагонија и КЈ Питу

 

ДСД „Кузман Јосифовски - Питу“ - Скопје

 

ДСД „Пелагонија“ - Скопје

 

ДСД „Стив Наумов“ - Скопје  (нови бараки)

 

ДСД „Стив Наумов“ - Скопје (згради 1 и 2)

  

ДСД „Стив Наумов“ - Скопје (трета зграда)

 

ДСД „Томе Стефановски - Сениќ“ - Скопје

 

Штип - „Браќа Миладиновци“, „Оаза“, „Логос“, „Хилјадников“

 

СД „Орде Чопела“ - Прилеп

 

СД „Никола Карев“ - Охрид

 

СД „Кочо Рацин“ - Битола

 

 

 

[ вторник, 07 септември 2021 ] [ 0 ]

 

Конкурси

Back to top
Close Offcanvas Sidebar