Министерство за образование и наука

  / Протоколи / Протокол за постапување при сместување на ученици во Јавните ученички домови во Република Северна Македонија во учебната 2021/2022 година

Протокол за постапување при сместување на ученици во Јавните ученички домови во Република Северна Македонија во учебната 2021/2022 година

 

Протокол за постапување при сместување на ученици во Јавните ученички домови во Република Северна Македонија во учебната 2021/2022 година

 

Протоколи

Back to top
Close Offcanvas Sidebar