Министерство за образование и наука

  / Протоколи / Протокол за постапување на државните студентски домови и други објекти за сместување во Република Северна Македонија во академската 2021/2022 година

Протокол за постапување на државните студентски домови и други објекти за сместување во Република Северна Македонија во академската 2021/2022 година

 

Протокол за постапување на државните студентски домови и други објекти за сместување во Република Северна Македонија во академската 2021/2022 година

 

Протоколи

Back to top
Close Offcanvas Sidebar