Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Повици за пост-докторски стипендии и вмрежување на докторанти преку Мари Склодовска Кири акции за мобилност во рамки на програмата Хоризонт Европа

Повици за пост-докторски стипендии и вмрежување на докторанти преку Мари Склодовска Кири акции за мобилност во рамки на програмата Хоризонт Европа

 

 

Министерството за образование и наука информира дека отворени се повици за пост-докторски стипендии (Postdoctoral Fellowships)  и вмрежување на докторанти (Doctoral Networks) преку Мари Склодовска Кири акции за мобилност во рамки на програмата Хоризонт Европа - новата програма за истражување и иновации за периодот 2021-2027 година.

 

Повеќе информации за програмата, како и за начинот на аплицирање може да се најдат на следниот линк.

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar