Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Виртуелен семинар во организација на COST - JRC

Виртуелен семинар во организација на COST - JRC

 

Министерството за образование и наука информира  дека програмата COST ( Европска соработка во науката и технологијата) и  Заедничкиот истражувачки центар на Европската комисија (JRC) ќе организираат заеднички семинар на тема Science for policy’.

 Семинарот ќе се одржи виртуелно на 28 јуни, од 11.00 до 12.15 часот.

Сите заинтересирани можат да се регистрираат и да ги добијат  дополнителните информации за овој семинар на следната интерет страница:

https://www.cost.eu/events/cost-jrc-science-for-policy-seminar/

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar