Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Хоризонт Европа Инфо денови од 28 јуни до 9 јули 2021 (online )

Хоризонт Европа Инфо денови од 28 јуни до 9 јули 2021 (online )

 

Десетдневниот настан ќе им даде на потенцијалните апликанти и другите заинтересирани страни во истражувањето и иновациите на ЕУ, да добијат информации и да постават прашања во врска со главните инструменти за финансирање, процесите на Хоризонт Европа и сé што е новина во програмата.

Линк до агендата со инфо денови:  https://www.horizon-europe-infodays2021.eu/

Отворени за учество без претходна регистрација.

Информативните денови на Хоризонт Европа ќе опфатат 9 теми со вклучена  можност за дискусии како и  практични сесии посветени на различен кластер или нова програма.

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar