Министерство за образование и наука

  / Конкурси / Повторен јавен повик до наставниците во основните училишта за доставување на барања за напредување во звање наставник-ментор

Повторен јавен повик до наставниците во основните училишта за доставување на барања за напредување во звање наставник-ментор

 

Повторен јавен повик до наставниците во основните училишта за доставување на барања за напредување во звање наставник-ментор

Измена и дополнување на повикот

Упатство за аплицирање

[ среда, 26 мај 2021 ] [ 0 ]

 

Конкурси

Back to top
Close Offcanvas Sidebar