Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Отворен повик на Советот на Европа за учество на високо образовните институции во споделување на најдобрите практики за промоција на академскиот интегритет

Отворен повик на Советот на Европа за учество на високо образовните институции во споделување на најдобрите практики за промоција на академскиот интегритет

 

Отворен повик на Советот на Европа-оддел за образование, за учество на  високо образовните институции во споделување на најдобрите практики за промоција на академскиот интегритет во високо образовните институции.

Call for Best Practices in Promoting Academic Integrity during COVID-19 - Newsroom (coe.int)

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar