Министерство за образование и наука

  / Правилници / Правилник за изменување и дополнување на Правилникот за начинот на полагање и оценување на резултатите на учениците на испитите во државна матура во гимназиското, стручното и средното уметничко образование

Правилник за изменување и дополнување на Правилникот за начинот на полагање и оценување на резултатите на учениците на испитите во државна матура во гимназиското, стручното и средното уметничко образование

 

 

Правилници

Back to top
Close Offcanvas Sidebar