Министерство за образование и наука

  / Протоколи / Протокол за организирање и изведување на натпреварите на учениците по одделни предмети, на општинско, регионално и државно ниво во основното образование во услови на пандемија

Протокол за организирање и изведување на натпреварите на учениците по одделни предмети, на општинско, регионално и државно ниво во основното образование во услови на пандемија

 

 

Протоколи

Back to top
Close Offcanvas Sidebar