Министерство за образование и наука на Република Северна Македонија

  / Вести и настани / Инфо-ден за програмата COST - European Cooperation in Science and Technology

Инфо-ден за програмата COST - European Cooperation in Science and Technology

 

Инфо-ден за програмата COST -  European Cooperation in Science and Technology

 

Министерството за образование и наука ве известува, дека на ден 23.02.2021 година од 9.30 до 11.00 часот ќе се одржи инфо-ден за програмата COST -  European Cooperation in Science and Technology.

Сите заинтересирани можат да го следат овој настан преку следниот линк:

https://www.cost.eu/events/online-info-day-feb-2021/

 

Доколку сакате да добиете подетални информациии за програмата COST -  European Cooperation in Science and Technology, контактирајте го националниот координатор за COST во Република Северна Македонија:

Александар Тутновски

Е-маил: tutnovski.aleksandar@mon.gov.mk

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar