Министерство за образование и наука

  / Интегритет, судир на интереси и примање подароци

Интегритет, судир на интереси и примање подароци

 

Активно учествувајќи во интензивните заложби на Владата на Република Северна Македонија за превенција на корупција и промоција на интегритет кај централната власт, Министерството за образование и наука определи:

-лице задолжено за водење регистар на примени подароци во МОН - Давор Политов (davor.politov@mon.gov.mk) 

 

Back to top
Close Offcanvas Sidebar