Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Конкурси за доделување на студентски стипендии и за поврат на средства за купен музички инструмент за академската 2020/2021 година

Конкурси за доделување на студентски стипендии и за поврат на средства за купен музички инструмент за академската 2020/2021 година

 

Конкурс за доделување стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи во Република Северна Македонија за студиската 2020/2021 година
Конкурс за доделување стипендии на редовни студенти Роми запишани на студии од прв циклус на јавните и приватните високообразовни установи во Република Северна Македонија за студиската 2020/2021 година
Конкурс за поврат на средства за купен музички инструмент за академската 2020/2021 година

 

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar