Министерство за образование и наука

  / Упатства / Упатство со прирачник за одржување на училишни објекти

Упатство со прирачник за одржување на училишни објекти

 

 

Упатство со прирачник за одржување на училишни објекти

Одржување на училишни објекти (видео)

Упатство со прирачник за одржување на училишни објекти - втор дел

Процедури за чистење и дезинфицирање на училишната зграда (видео)

Интерактивно видео

 

 

Упатства

Back to top
Close Offcanvas Sidebar