Министерство за образование и наука

  / Уредби / Уредба за начинот на организирање и реализирање на наставата во услови на вонредни околности во основните и средните училишта

Уредба за начинот на организирање и реализирање на наставата во услови на вонредни околности во основните и средните училишта

 

[ вторник, 13 октомври 2020 ] [ 549 ]

 

Уредби

Back to top
Close Offcanvas Sidebar