Министерство за образование и наука

  / Уредби / Уредба со законска сила за изменување и дополнување на Уредбата со законска сила за примена на законот за средното образование за време на вонредна состојба

Уредба со законска сила за изменување и дополнување на Уредбата со законска сила за примена на законот за средното образование за време на вонредна состојба

 

[ вторник, 05 мај 2020 ] [ 168 ]

 

Уредби

Back to top
Close Offcanvas Sidebar