Министерство за образование и наука

  / Протоколи / Протокол за постапување на основните училишта во Република Северна Македонија за реализација на воспитно-образовниот процес со физичко присуство на учениците во учебната 2020/2021 година

Протокол за постапување на основните училишта во Република Северна Македонија за реализација на воспитно-образовниот процес со физичко присуство на учениците во учебната 2020/2021 година

 

[ среда, 02 септември 2020 ] [ 1908 ]

 

Протоколи

Back to top
Close Offcanvas Sidebar