Министерство за образование и наука

  / Правилници / Правилник за начинот на избор на основно училиште, поблиските критериуми и начинот на организирање на наставата во здравствени установи, казнено-поправни и воспитно-поправни установи, како и во домашни услови

Правилник за начинот на избор на основно училиште, поблиските критериуми и начинот на организирање на наставата во здравствени установи, казнено-поправни и воспитно-поправни установи, како и во домашни услови

 

[ среда, 26 август 2020 ] [ 226 ]

 

Правилници

Back to top
Close Offcanvas Sidebar