Министерство за образование и наука

  / Правилници / Правилник за начинот и поблиските критериуми на организирање и изведување на натпреварите на учениците по одделни предмети на општинско, регионално и државно ниво во основното образование

Правилник за начинот и поблиските критериуми на организирање и изведување на натпреварите на учениците по одделни предмети на општинско, регионално и државно ниво во основното образование

 

[ среда, 26 август 2020 ] [ 319 ]

 

Правилници

Back to top
Close Offcanvas Sidebar