Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Упатство со прирачник за оддржување на училишни објекти - втор дел

Упатство со прирачник за оддржување на училишни објекти - втор дел

 

Упатство со прирачник за оддржување на училишни објекти - втор дел

 

Процедури за чистење и дезинфицирање на училишната зграда

 

Безбедност во училишта

 

Интерактивно видео

[ среда, 05 август 2020 ] [ 3978 ]

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar