Министерство за образование и наука на Република Северна Македонија

  / Формулари и пријави / Предлог Статут на основно училиште, согласно новиот Закон за основното образование и Законот за наставниците и стручните соработници во основните и средните училишта
Back to top
Close Offcanvas Sidebar