Министерство за образование и наука

  / Протоколи / Протокол за утврдување и постапување на јавните и приватните високообразовни установи, односно единиците во состав при изведување на испитите

Протокол за утврдување и постапување на јавните и приватните високообразовни установи, односно единиците во состав при изведување на испитите

 

[ вторник, 02 јуни 2020 ] [ 688 ]

 

Протоколи

Back to top
Close Offcanvas Sidebar