Министерство за образование и наука

  / Протоколи / Протокол за постапување на Математичко-информатичката гимназија за време на полагање на приемниот испит на учениците во учебната 2020/2021 година

Протокол за постапување на Математичко-информатичката гимназија за време на полагање на приемниот испит на учениците во учебната 2020/2021 година

 

[ вторник, 02 јуни 2020 ] [ 489 ]

 

Протоколи

Back to top
Close Offcanvas Sidebar