Министерство за образование и наука

  / Протоколи / Протокол за постапување на средните училишта во Република Северна Македонија за време на запишувањето на ученици во прва година во учебната 2020/2021 година

Протокол за постапување на средните училишта во Република Северна Македонија за време на запишувањето на ученици во прва година во учебната 2020/2021 година

 

[ вторник, 02 јуни 2020 ] [ 509 ]

 

Протоколи

Back to top
Close Offcanvas Sidebar