Министерство за образование и наука

  / Уредби / Уредба со законска сила за издавање на ваучери на млади лица за обуки за дигитални вештини заради подобрување на нивната конкурентност на пазарот на трудот за време на вонредна состојба

Уредба со законска сила за издавање на ваучери на млади лица за обуки за дигитални вештини заради подобрување на нивната конкурентност на пазарот на трудот за време на вонредна состојба

 

[ среда, 17 јуни 2020 ] [ 842 ]

 

Уредби

Back to top
Close Offcanvas Sidebar