Министерство за образование и наука на Република Северна Македонија

  / Уредби / Уредба со законска сила за доделување на финансиски поддршка на ученици запишани во јавните средни училишта за купување на училишен прибор, а кои се од семејни домаќинства со низок доход, за време на вонредна состојба

Уредба со законска сила за доделување на финансиски поддршка на ученици запишани во јавните средни училишта за купување на училишен прибор, а кои се од семејни домаќинства со низок доход, за време на вонредна состојба

 

[ среда, 17 јуни 2020 ] [ 687 ]

 

Уредби

Back to top
Close Offcanvas Sidebar