Министерство за образование и наука

  / Уредби / Уредба со законска сила за плаќање на дел од партиципацијата во трошоците за студирање за студенти, партиципација за сместување во студентски дом и партиципација на трошоците за приватно сместување

Уредба со законска сила за плаќање на дел од партиципацијата во трошоците за студирање за студенти, партиципација за сместување во студентски дом и партиципација на трошоците за приватно сместување

 

[ среда, 17 јуни 2020 ] [ 1453 ]

 

Уредби

Back to top
Close Offcanvas Sidebar