Министерство за образование и наука

  / Уредби / Уредба со законска сила за примена на Законот за наставниците и стручните соработници во основните и средните училишта за време на вонредна состојба

Уредба со законска сила за примена на Законот за наставниците и стручните соработници во основните и средните училишта за време на вонредна состојба

 

[ среда, 20 мај 2020 ] [ 645 ]

 

Уредби

Back to top
Close Offcanvas Sidebar