Министерство за образование и наука

  / Уредби / Уредба со законска сила за примена на Законот за обука и испит за директор на основно училиште, средно училиште, ученички дом и отворен граѓански универзитет за доживотно учење за време на вонредна состојба

Уредба со законска сила за примена на Законот за обука и испит за директор на основно училиште, средно училиште, ученички дом и отворен граѓански универзитет за доживотно учење за време на вонредна состојба

 

[ среда, 20 мај 2020 ] [ 512 ]

 

Уредби

Back to top
Close Offcanvas Sidebar