Министерство за образование и наука

  / Правилници / Правилник за програмата за полагање на стручниот испит на наставник-приправник и стручен соработник-приправник и за начинот на спроведувањето на стручниот испит

Правилник за програмата за полагање на стручниот испит на наставник-приправник и стручен соработник-приправник и за начинот на спроведувањето на стручниот испит

 

[ четврток, 14 мај 2020 ] [ 2484 ]

 

Правилници

Back to top
Close Offcanvas Sidebar