Министерство за образование и наука

  / Правилници / Правилник за професионалните стандарди за звањата стручен соработник-ментор и стручен соработник-советник и начинот на стекнување

Правилник за професионалните стандарди за звањата стручен соработник-ментор и стручен соработник-советник и начинот на стекнување

 

[ четврток, 14 мај 2020 ] [ 1174 ]

 

Правилници

Back to top
Close Offcanvas Sidebar