Министерство за образование и наука

  / Правилници / Правилник за начинот и обемот на работните задачи во рамките на работното време на наставниците и стручните соработници во текот на 40-часовна работна недела

Правилник за начинот и обемот на работните задачи во рамките на работното време на наставниците и стручните соработници во текот на 40-часовна работна недела

 

[ вторник, 05 мај 2020 ] [ 1989 ]

 

Правилници

Back to top
Close Offcanvas Sidebar