Министерство за образование и наука

  / Правилници / Правилник за формата и содржината на образецот на барањето за напредување во звање наставник-ментор, наставник-советник, стручен соработник-ментор и стручен соработник-советник

Правилник за формата и содржината на образецот на барањето за напредување во звање наставник-ментор, наставник-советник, стручен соработник-ментор и стручен соработник-советник

 

[ вторник, 05 мај 2020 ] [ 1550 ]

 

Правилници

Back to top
Close Offcanvas Sidebar