Министерство за образование и наука

  / Правилници / Правилник за основните професионални компетенции по подрачја на стручниот соработник во основните и средните училишта

Правилник за основните професионални компетенции по подрачја на стручниот соработник во основните и средните училишта

 

[ понеделник, 23 март 2020 ] [ 171 ]

 

Правилници

Back to top
Close Offcanvas Sidebar