Министерство за образование и наука на Република Северна Македонија

  / Уредби / Уредба со законска сила за примена на законот за студентскиот стандард за време на вонредна состојба

Уредба со законска сила за примена на законот за студентскиот стандард за време на вонредна состојба

 

[ сабота, 04 април 2020 ] [ 517 ]

 

Уредби

Back to top
Close Offcanvas Sidebar