Министерство за образование и наука на Република Северна Македонија

  / Вести и настани / Дополнително разгледани и прифатени апликации од Повикот за доделување на финансиска поддршка за студенти за покривање на дел од трошоците при студирањето

Дополнително разгледани и прифатени апликации од Повикот за доделување на финансиска поддршка за студенти за покривање на дел од трошоците при студирањето

 

Министерството за образование и наука објавува листа со дополнително разгледани и прифатени апликации од повикот објавен врз основа на Уредбата со законска сила за плаќање на дел од партиципацијата во трошоците за студирање, партиципација за сместување во студентски дом и партиципација за сместување во приватен дом на студенти чие образование се финансира од Буџетот на РСМ, а се од семејни домаќинства со низок доход, за време на вонредна состојба.

 

Листа на дополнително разгледани и прифатени апликации (21.11.2020)   

 

Линк до првично објавените резултати. 

[ сабота, 21 ноември 2020 ] [ 2350 ]

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar