Вести и настани

 

Националната платформа достапна за учениците и родителите 26.9.2020
 
Царовска на работен состанок со граѓанските организации: Заеднички ќе работиме на реформи за инклузивно и современо образование 25.9.2020
 
Царовска на дебата „Иднината на образованието“: Наша заложба е секој наставник да добие поддршка во својот професионален развој 24.9.2020
 
ПОВИК ЗА ИСКАЖУВАЊЕ НА ЈАВЕН ИНТЕРЕС за формирање на авторски тимови за изработка на ракописи за учебници за II година средно стручно четиригодишно образование 24.9.2020
 
Царовска на средба со наставниците: Важно е сите заедно да покажеме грижа кон децата, наставата да почне и покрај сите предизвици 24.9.2020
 
Царовска и Шахпаска на дебата за Денот на толковниот јазик: Врвен приоритет е унапредување на услугите и вклученоста во општетството на глувите и наглувите лица 23.9.2020
 
Царовска на средба со основците кои освоија медали на Балканската олимпијада по математика: Вие сте наша гордост 23.9.2020
 
Владата одобри настава со физичко присуство во 169 училишта 23.9.2020
 
Изгласани измените на законите за основно и средно, наставата ќе се одвива непречено и во време на вонредни услови 22.9.2020
 
МОН: Обезбедуваме настава и за децата коишто немаат уреди за онлајн учење 19.9.2020
 
 
1 / 10 1 2 3 ..