Министерство за образование и наука на Република Северна Македонија

  / Вести и настани / Повик за ревизија на проектна документација за реконструкција на регионални ВЕТ центри

Повик за ревизија на проектна документација за реконструкција на регионални ВЕТ центри

 

За потребите на проектот Образование за вработување (Е4Е), Македонскиот центар за граѓанско образование (МЦГО) објавува повик за прибирање на понуди од квалификувани и лиценцирани фирми за вршење на ревизија на проектна документација (со лиценца А), кои се регистрирани и работат во Република Северна Македонија, да поднесат понуди за ревизија на:

 

1) проектна документација за реконструкција на регионални ВЕТ центри во: СОСУ „Моша Пијаде“ – Тетово, ОУТУ Ванчо Питошески – Охрид и СОУ „Киро Бурназ“ во Куманово.

 

Повикот во целост е достапен на следниот линк:

 

http://mk.mcgo.org.mk/uncategorized/baranje-za-pribiranje-na-ponudi-2-20/

[ четврток, 22 октомври 2020 ] [ 393 ]

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar